Tuesday, 15 March 2011

selamat kembali..

Mak ai.. lamanya tidak berblog. Dah kering idea, tak sempat masa, itu lah alasan biasa saya bila anak2 tanya kenapa umi tak update blog. Dulu, sibuk nak buat blog konon nak melakar rasa hati bila tengah tension. Dah masuk 4 bulan tak update blog ni maknanya tak stress lah ye! Hmm.
Cuti sekolah ni memang berhajat nak polish balik bakat menulis yang dah sangat berkarat tuh. Mudah2an Allah beri kelapangan masa dan curahan idea. Nak pi masak dinner dulu. Hubby ada kelas malam so sempat la nak mencatat lepas ni.

Tenggelamnya Sebuah Memori

Dah banyak kali saya dok merenung-renung akan nasib kolam ni. Masa memula buat 4 tahun lepas bersemangat nak bela ikan bagai. Masa tu seman...