Saturday, 30 May 2009

My girl's birthday



happy birthday to you..3x. terpaksa je buat wish nih. kang merajuk pulak. hilang pulak ler keayuannya maklum ler orang tu ayu time ayu jer. kalau merajuk...ya ampun buruk benor.

Alamak which one is my girl? macam sama je sume. yang gemuk tu kot sebab dia asyik nak makan sedap jer lately.

At last..

aha hari ni dah selamat create a blog dengan pertolongan anak-anakanda tercinta. hebatkan. anak-anak dah advance sampai ke bulan kita baru nak mula kenal dunia cyber. anyway tercapai jugaklah kan hajat tuh.. belajar ilmu tak mengenal usia...kitakan kononnya masih muda...lepas nih ummi sibuk memanjang ler jawabnya.

Tenggelamnya Sebuah Memori

Dah banyak kali saya dok merenung-renung akan nasib kolam ni. Masa memula buat 4 tahun lepas bersemangat nak bela ikan bagai. Masa tu seman...